Куди йдемо? До раю, чи до пекла?

Вадим Ферзь
Куди йдемО? До раю, чи до пекла?
Не зна цього ніхто. Народ грішить.
І день і ніч я думаю запекло:
Куди я сам потраплю у ту мить?

Немає на цім світі, щоб той зміг
Творити вічно і добро і благо.
Ми відчуваємо ту сильну спрагу.
О Бог! Нас гріх великий переміг!

I я не праведно живу на світі,
Благаю Бога, щоб усе простив,
Бо знаю, куди можу я подітись -
Гріхів і я немало наробив!

Молю, Христосе! Зглянься на людей!
Оборони від злих поганих вчинків
І доглядай їх всіх ти без спочинку,
Ти неслухнянних збережи дітей!
2001р.