Не все погано так, як iнодi здаeться

Валентина Коц
Не все погано так, як іноді здається,
На все свій час та місце, щоб пройти.
Не легко Царство Боже нам дається,
Не легко хрест покладений нести.

Усе не легко, але Бог не залишає,
Усе не просто, але Він завжди за нас.
Веде вузьким шляхом та захищає,
Коли гнітить випробування час.

Самим нам перешкоди не здолати,
Безсилі ми без Бога в боротьбі,
А з Ним вчимося все перемагати
У зовнішніх та внутрішніх собі.