Вилiз котик на подушку

Валентина Коц
Виліз котик на подушку, 
Позіхнув поклавши вушка;
Замурчав казки музичні
Про свої пригоди звичні:
Про рибалку, полювання,
Що їв ввечері останнє…
Я не буду заважати
Йому далі муркотати.
Шлю тобі нічні вітання
Та приємні побажання,
Щоб солодкий сон наснився,
Шлях земний благословився!