Гiркий посiв...

Валентина Коц
Гіркий посів – не жди солодких жнив,
Закон в житті цей діє невідмовно.
Можливо ти такого не хотів,
Не думав, що тебе це все стосовно.

А тут зросло... Збираються плоди
В життєвий кошик бідні та нещасні.
Не зміг ти добре сім'я зберегти,
Тепер жнива гіркі, а не прекрасні.

Поки є час для тебе – зупинись!
Розглянь довкола, рівна де дорога,
До неї серцем щирим повернись,
Та йди вперед, роби посіви Бога.