Поздоровлення!

Валентина Коц
         Надюші М. в День народження.

Не так вже гріє сонечко ясне,
Не так уже в гаю птахи співають...
Але усе "не так" воно земне,
А все земне так швидко проминає.

Роки летять невпинно, ясна річ,
Що їх спинити просто неможливо.
Як пори року, чи як день і ніч,
Та все, що є потрібне і важливе.

А за плечима тільки 32,
Чи навпаки уже минуло стільки!..
Які тобі зібрати тут слова
Відмітивши років прожитих кількість?..
 
Я все ще кличу, подруго, спіши,
Спіши до Бога, щоб не запізнитись,
Про головне подумай і ріши,
А я буду продовжувать молитись!..

Ти так потрібна Богу в небесах,
Твоя сім'я і чоловік і діти,
Щоб славили Його ваші вуста
І цілу Вічність ви могли радіти.

Звичайно, без вагання ще скажу
Нехай щастить і на земних дорогах.
Віночок з побажань тобі зв'яжу
І квітка сама краща в нім про Бога.

Шукай вузької стежки та Христа,
Який також проклав її для тебе,
А осінь по земному "золота"
Хай надихне на золото, що в Небі.
 
Бажаю тобі щирих почуттів,
Ясних думок, та посмішок багато.
Благословення Божого в житті
На цілий рік та в особисте свято!