У гаю

Вадим Ферзь
              Дерева гуляють в зеленому гаю.
              Туман оксамитовий їх обіймає.

              Серпом сіда сонце, з теплом своїм гасне.
              За лісом ховає обличечко ясне.

              У місячнім сяйві застигли всi мрiї.
              Від білого місяця й нічка біліє.

              Мов вершник, у далеч вона пролітає.
              Тремтить срібло місяця над небокраєм.

              Нічний теплий вітер в кущах все шепоче,
              Немов гра на арфі малесенький хлопчик.

              Замріявсь гайочок під сну синю казку
              І сниться весна йому - буйна і ясна.

              Веде сич лупатий з совою розмову.
              Шепочеться вітер, співа колискову...

              Лютий, 1999р.