Завтра ранесенько-рано

Вадим Ферзь
Завтра ранесенько-рано -
Обрiй лиш стане рожевим -
В сизім ранковім тумані
Вийду з серпом металевим

В поле, умиюсь росою,
(Буде схiд  златом облитий)
Фавн заговорить зi мною.
Буду пшеницю косити.

Гострий мiй серп, наче бритва.
Дуже косити багато!
Стерплю цю працю, як битву,
Буду до сонця всміхатись...