Балка

Вадим Ферзь
Заховалася за полем балка.
Я ходив туди ще навіть змалку,
Бо крутий схил наша балка має.
Ось іде туди нас ціла зграя.

   Яка чудова висота!
   З'їджав я з гірки довгий час.
   Казкові срібні ворота
   Там відчинилися для нас:

Самоцвітами там все блищало,
І проміння в хмарці догорало,
А у балці білим квітом снігу
Все розквітло дітям на потіху.