Зачесались майданутi

Андрей Бобрицкий
Відповідь тим, хто на майдані топив у крові людську гідність, хто привів до влади хунту в Києві,а на Донбас - карателів, мародерів та вбивць мирного населення. Тепер прийшла і їх черга.


Зачесались майдануті.
А що ви чекали? 
Вас тепер, як псів скажених,
На м’ясо та сало.

І така буде гулянка,
Набувати силу,
Поки всі, хто привів хунту,
Не зійдуть в могилу.

Маври вже зробили діло
Тепер вони зайві.
А хто буде верещати,
Потрапить на нари.

І плювали на закони
Ті, хто їх писали.
Вони взяли мілліони,
Залишки – для  сала.

Вам раніше було треба
Мозок розкривати,
Тоді вам би не прийшлося
Цю халепу мати.