***

Анастейша Гриц
Чому він живе в моєму серці, мамо?
Чому так важко його відпустити?
Настала осінь, а я все ще не можу залікувати рани..
Як він зумів повністю мене підкорити?

Чому я так хочу кричати, мамо?
Чому сльози течуть по ночах?
Я вже перечитала усі любвні романи,
та він все одно приходить до мене в снах..

Невже стільки брехні було в його очах?
Чому так важко моїм думкам?
А знаєш, що найстрашніше, мамо?
Я знала, що бреше, але вірила його словам..