А що даe вiйна?..

Валентина Коц
А що дає війна? Тепер послухай
Вона кайдани ворога руйнує,
Вона дає свободу в серці Духу,
Й тебе на перемогу надихає.

Господь поставив ціль – мету велику,
Шлях до якої треба подолати,
Щоб потекли води живої ріки
І спрагнених могла ти напувати.
 
У полум'я зайдеш душой гаряче,
Воно і обпече, а дещо спалить,
Та зробить око Бог настільки зрячим
Повідкидати, що Його не хвалить.

Пройдеш усе призначене до краю,
Бо вибрав Бог тебе з поміж мільйонів.
І Він один земний шлях визначає
Не дивлячись на сльози та на стогін.

Бог твоє світло, Він твоє спасіння,
І не страшись ворожого настрою.
Тобі потрібні віра і терпіння,
Та розуміння, що Господь з тобою!

А що дає війна? Дає багато!
З її трофеїв ти будуєш храм,
Це не готельний номер, це не хата,
Це місце – серце служить Небесам.