А що потрiбно ще?

Валентина Коц
Ісус, Ти поряд, а що потрібно ще,
Коли Твоя присутність в кожнім дні?
Приходиш Ти і з сонцем і з дощем,
Приходиш, щоб підтримку дать мені.

Я не сама, щоб ворог не казав,
А почуттів оманливість пройде.
Ти зброю перемоги в руки дав,
І ворог посоромлений піде.

Ісус, Ти знаєш скільки ще годин
Годинник відрахує у житті.
Одне я прошу – до небес веди,
Навчи Твоїх бажань і почуттів.

Усе сміття, чим закликає світ,
Скороминуще, тлінне та пусте…
А я складу перед Тобою звіт,
Як вірила і дбала про святе.

Ісус, Ти поряд, сумнівів нема,
Моя свіча в душі палахкотить,
І розганяє зовнішній туман,
Щоб шлях вузенький далі освітить.

Моє життя, як квітки пелюстки
Покриті неба вранішнім дощем.
Все від Твоєї щедрої руки,
Ісус, Ти поряд, а що потрібно ще?!