Просунувся вечiр крiзь вiкна

Вадим Ферзь
Просунувся вечір крізь вікна,
Ліхтар у вікно заглядає.
Ах, який вечір липня!
Пітьма крізь шибки проступає.

Синя полоска тьмяніє -
Синя вся стріха неба.
Дiє вже сну терапiя -
Iти «лiкуватися» треба.

Човен небесний веслом
Темряву горне на стріхи,
Вітер лоскоче крилом
І пролітає тихо.
Березень, 1999р.