Сутiнки

Вадим Ферзь
  Настала ніч - і скрізь червоно.
Місяць жевріє, хмарки небо вкрили.
Сутінки скрізь простяглися чудово.
Тіні тремтять i шумлять вiтра крила.

  І де-не-де в хмарках полисне
Блискавка раптом - небесная кара.
Темінь тканиною чорною висне.
Небо нічне пломеніє все жаром.

  Садок чудовиськом чорніє
З нiчкою мiсяць кружляє у вальсi,
Ковзав по хмарці, неначе по мрії,
Ватою хмарною він укривався.

  Вже різнобарвний ніжний ранок
В лісі іде, потихеньку крадеться.
Вікна веселкою грають, а ганок,
Наче та дівка, рум'янцем береться.