Хтось може врятувати свiт?

Вадим Ферзь
Хтось може врятувати світ?
Він повний горя, лиха й бід.
Якби я, Боже, тільки міг,
То я б його вже переміг.

Не янгол я, а лиш бідняк,
Що я зроблю, коли все так?
Якщо це зло не зупинить,
Світ може зникнуть в одну мить!
Лютий, 1999р.