Вибори?

Василий Касьяненко
По Україні вибори пройшли,
Народ мав «вибрати» собі місцеву владу.
До немічних людей із урною прийшли,
Щоб ті обрали тих, хто приведе до ладу.

Вони, як водиться, постукали у хвіртку
Але її ніхто не відчиняв.
Пройшли у сіни, стали у одвірку
Та гавкало на них, лиш, цуценя.

Тут милиця просунулась в шпарину,-
Господар з ліжка якось там підвівся.
Побачивши із урною людину
Він, начебто, аж, майже, зашарівся.

Проходь, будь ласка, ми на вас чекали,
Бо до дільниці нездоланий шлях.
Ми ж «голосами» на політику впливали,
Без них в Державі буде - «Ох» та «Ах»!

Із теки бюлетені, хто прийшов, дістали
Провірили в стареньких паспорти.
«За» Кіриєнка голосуйте, підказали,
А «ні», то бюлетені лишаться пусті.

Старенькі Кіриєнка добре знали
І голос свій за нього не дали.
В них бюлетені непошкоджені забрали,
До інших виборців ту урну понесли.

Отак зробили «вибір» свій старенькі,
Свій голос не віддав такому кандидату.
Без нього краще буде Україні-ненькі…
Та той же депутат іде до них у хату. 28.10.2015г.