поДИХ кохАННЯ

Иньфинити Любви
Надмухай мені у вуха
Зітханням своє зізнання,
Щоб тільки я подих слуха,
В якому твій пульс Кохання...

Накресли на мої чресли
Жаданням палке бажання,
Щоб я, мов Іісус, воскресла
Від вуст, в яких жар Кохання...