Дина Мамедова. НИВА

Николай Купин
Колоситься хлібом нива,
налились зернята.
Вітерець гойда ліниво
колоски-близнята.

Світить сонце, сяють зорі
під Божим покровом.
Наша ж «НИВА» на просторі
колоситься словом.

Словом добрим, теплим, щирим,
мов зерном дозрілим.
Лине птахом легкокрилим
над папером білим.

                25.10.2015