Намалюй менi нiч

Оксана Вершинина 2
Намалюй мені ніч-
Тьмяну, темно-зіркову...
В неї сотні облич,
Справжніх і кольорових.
То є ніч - дивина,
В ній примари і духи,
Щільно нас обійма,
В ній і радість, і муки.
То є свято зірок,
Бенефіс Андромеди!
Намалюй нас удвох
На далекій планеті.
Хай то буде лиш сон,
Кінофільм про кохання,
Нам насниться обом,
Вірю, що не в останнє...

(фото из сети Internet)