Кольори малюэ осiнь

Михаил Онищенко
Кольори  малює осінь.


Кольори  малює  осінь,
кольори.
Починаючи  від  неба,
із  гори.
В  кольори  малює  осінь
білий  світ.
Ніби  шле  привітним  людям,
свій  привіт.


Осінь,  осінь  золотава,
золота.
Так  виходить  гарно  в  тебе,
неспроста.
В  нас  любов”ю  переповнені
серця.
І  щасливими  нам  бути,
до  лиця.


Кольори  малює  осінь,
рік  у  рік.
Так  проходить  в  тебе  осінь,
кожен  вік.
А  в  людей,  поважний  вік –
ціле  життя.
І  дорога  у  далеке
майбуття…


26.10.2015.