Не мовчи

Наталья Днепровская
Не мовчи, я благаю тебе, не мовчи!
Що знаходиш ти в тому безжалісному мовчанні ?
Говори, розмовляй, хочеш, навіть кричи!
Зайвих слів не буває в коханні.

Як в мовчанні я зможу розбачить тебе ?
Я ж не риба німа, не холодна й порожняя мушля.
Я жива! Кров гаряча по венах тече.
Я хочу пізнати, почути, побачити твою душу!