В полях войны. укр

Ирина Бондарь Левобережная
В полях війни…

Над згарищем не пролітає птах...
Метал іржавий - справжня домовина.
Гарячий вітер іноді хита
Побляклий прапор - схилену стеблину...

Та чорні сльози росяні часОм
На спраглу землю по броні стікають...
Останній подих. Вибух. Вічний сон.
...А вдома матері іще чекають...

07.08.2015