Зарисовка. укр

Ирина Бондарь Левобережная
Замальовка

Пух тополі попід ноги стелиться,
Солодко нестямні солов’ї
У сріблястій маревній хурделиці
Ллють рулади пристрасні свої…

Озеро лелітками хизується,
Сніг пухнастий кублиться між трав…
І хмаринка з сонечком цілується
Поки сон за обрій не сховав…
22.05.2015