Якщо педагог не демагог

Лариса Лорнет
Якщо педагог не демагог,
Лізь у топку, рви себе на памперси
Так, щоб дітки з посмішкою – Бог
(і зісподу щоб: ні шила й каверзи).
Скільки їх на голову твою,
Віку королівської тотожності?
Ні сльозинки,- підставляй щоку,
Та не вимагай садкам заможності!
Помагай хотів, та підірвавсь.
Держбюджет строчить листів квитанції.
Не питай на кого я навчавсь
І чому неуспіх в корпорації…


,