Нашi матусi, живiть довго

Анатолий Павленко
З  часом  робимось  всі  ми  другії,
Й  відкриття  це  занадто  старе.
По  дитинству  завжди  ностальгія
Нас  в  обійми  потужно  бере...

Наші  мами...  Всього-то  їм  треба:
З  нами  поруч  схід  сонця  зустріть,
Пригорнути  в  любові  до  себе,
Й  тим  морозну  самотність  зігріть.

Хоч  нікуди  не  зможемо  діть  ми
Те,  що  гучно  нас  роки  зовуть,
Доти  ми  почуваємось  дітьми,
Доки  наші  матусі  живуть.

---