Селекцiя

Лариса Лорнет
А грона, кетяги і китиці
не знають лозунгів і митниці.
І хто б їм, диким раду б дав,
якби людський рід не вживав,
до столу, "с деревца запретного"
сусіда, "видом неприметного",
який у них вчителював.