Блиснуло, гримнуло - побачим

Лариса Лорнет
Атлас, шовк, кашемір, оксамит...
Грона, кетяги, китиці, зонтики -
погляд млосно слідкує політ,-
ботанічную розкіш еротики.

Кафедральні верхівки ялин
проголошують шлюбні урочища,
де громаддя статечних хмарин
обіцяють грімливо, що дощ чище.

І блиснуло, і гримнуло вслід,
так, що знов пригадалось дитинство.
Розхотілось в далекий похід.
Чим скінчиться хмарин доброчинство?