12. Душа-!!!

Владимир Беспаль 2
Задача нашого розуму, це нешукати ціль
А прислухатись до своєї Душі
І коли ціль буде найдена
Душа Оживе , Озветься
Мені хочеться оспівати тебе , моя Душа
Мені хочеться оспівати тебе на Віка
-----------------------          ---------------------------                -----------------------     -------------------
   (((((((Душа)))))))
"_________________"

1.Святая Світлая Душа
Коли ти йдеш у Небеса
Люблю тебе до болю
За тебе Батька молю
--------------"""------------
2.Я вдячний тобі за цей храм
В якому ти зростаєш
Небесний Янголи  Святий
Що ти оберігаєш
-------------"""---------------
3.я вдячний тобі за Любов
Святаа Причиста Мати
Ти чистим Світлом і теплом
Сина вчиш зростати
------------"""----------------
4.І той Пречистий Світлий Дух
Що Істинною зветься
Прийде до Серця до мого
В моїій Душі озветься
-----------"""------------------
5.Радію щиро я тобі
Пречиста Свята Діва
В моїм Серці до тебе
Живе  моя надія
-----------"""-----------------

Написаний:         06. 07.1980.г.
Опублікований:  22.10.20-15.г.9/35