Чи буде майбутн...

Надежда Сиденко
Дні сумні і похмурі,сонце скрилось за хмари,
Вітерець промайнув і гайнув десь за лани.
Розлетілося листя від осіннього подиху,
І така тут журба,що душа охолонула.
Не надіі,не мріі нічого немає,
Війна на Донбасі усе зруйнувала.
Покалічені долі,скорбота та біль,
Лине стогін-мольба людська звідусіль.
Що з краіною сталось, яку ти кохав,
Хто роздмухав війну,брат на брата послав.
Нема правди в житті,сатана праве бал,
Так який же народу чекати фінал?

05.10.14.