последняя осень - Украина

Иван Славко
згірклого сорому на каміння сіяне сім'я.
недогризки чиєгось задуму, чиєгось, хто затулив нашу Богість...
не хліб, не виноградний хміль
і не дружина з пуп'янками молока і поглядом люблячої вовчиці всіх Ромулів і Йванів

- "у нових хрестах читайте зміст попередніх могил".