Саме так...

Князев Дмитрий
Білі крила впали в воду
Дуже дивні почуття!?
Ти втрачаєш свою вроду
В рай немає вороття

На очах солоні сльози
А в душі постійно ніч
Не твої то були грози
Та тепер не в цьому річ

На долонях сум кохання
В середині щось болить
Є лише одне бажання
Повернути щастя мить

Згодом,тобі стане краще
Якщо витримаєш біль
Саме так,а не інакше
Саме тут,але не з ним.
           20.10.15