Ос1нь

Людмила Недашковская 2
Останній лист зронила горобина,
Снує починок баби літа - осінь
Від сонця променів сія коротша днина
А небеса - немов фіалок просинь
В обійми хочеться, до серця прихилити,
Красу, що осінь своїм пензлем пише,
Дозволь мені Господь іще пожити,
А в відповідь лише - гнітюча тиша...