Мовчи. Тамуй свiй подих

Юлия Эбервейн Захарченко
Мовчи. Тамуй свій подих.
Не ворушись. Не йди.
Відчуй мій кожен дотик
До тіла. До душі.

Заплющ повільно очі.
Відкрий в собі мене.
Роби лиш те, що хочеш.
Хай час повз нас пливе.