Викладачам

Лариса Лорнет
В иклик надхнення із надр передбачувань.
и
К узня надії плекає просвіт.
Л акмус білетово-певних означень.
А дрес узгоджено, космополіт.
Д якую, дружніх вітань атмосферо,
А чи зустрінемось колом ще раз?
Ч уйність не завжди властива паперу,
А ле підтримує нас повсякчас.
М агістратура відпочиває, поки молодші візьмуть своє

У ніфікація може сенс й має,-
Н іжно озброєне серце твоє.
І
В икладачі, ваша гідність вражає -
Е нциклопедії,
Р ицарський рід,
С ила сукупностей
И
Т існо тримає -
Е мпатієво-дієвий спорід.
Т исячу літ, тобі,
У ніверсійних, студій художніх і професійних!

Г ордо під прапором
Р ідних усюд
І
Н аче флотилія,(а може соти)-
Ч инно надхненних музик Абсолют;
Е нних талантів студенства спільноти;
Н
К ласних урочищ;
А дептових нот.