Соловей

Геннадий Сивак
Соловей.

Соловей мені співав,
У житті минулім,
На світанку починав,
Друзями ми були.

Завжди мене впізнавав,
Заглядав в віконце,
Я  його також вітав,
Зустрічали сонце.

Дивна пташка, та свята,
Красуня тендітна,
Прилітала  й на свята,
Мила,  та  привітна.

Так у пам'яті  моїй,
Птаха ця  Господня,
Улітає  у  краї,
Теплі,  вже сьогодні…

Соловей мені співав,
Вірю, що  не всує…
Та  у мене запитав,
Як  живу - міркую…


Автор  Геннадій   Сівак.
14  жовтня  2015  року.