Вiльний птах

Надежда Троян
Попрошу в тебе щастя краплинку
І до серця свого покладу...
Я позичу тебе на хвилинку
І по мріях своіх проведу.
Турбувати тебе я не буду,
Ти залишишся вільний, мов птах.
Все на світі з тобою забуду,
Лише пам"ять живе хай в серцях.
Твою ніжність, тепло, твою ласку,
Я назавжди в душі залишу.
На хвилинку полину у казку
І тобі диво-цвіт покажу.
Хоч мені ти наніс важку рану,
Адже спокій у мене забрав.
Тебе в клітці тримати не стану,
Відпущу, щоб по волі літав.