Всецарица

Ольга Васильева 14
О, Всецарице Мати!
Образ Твой святой- для всех отрада.
Всё Ты можешь нам подати
И всё управити как надо.

Избави нас, к Тебе прибегающих,
От всякия пагубныя страсти
И огради нас, к Тебе усердно взывающих,
От всех бед и напастей! (2015г.)