Ви найгарнiша жiнка на планетi!

Василенко Саша
                Могилянській Фаїні Миколаївні
Ви – найгарніша жінка на планеті!
Жовто-блакитна троянда ви моя:
Не бачив кращу я в житті.
У Вас така прекрасна Сила – Воля!
У Вас таке файне ім’я.
Ви – Королева, Ви – Муза моя!..
Для Вас цей вірш: від серця і до серця.
Летять думки у вирій в польоті журавля.
Я розум кажу: “Ти стій!”
А вітер плаче в полі де тополя…

30 вересня 2015р.