Я чекаю тебе...

Василенко Саша
                Саші Бачинському
Я чекаю тебе, Сашко,
Біля церкви опів на п’яту.
Я люблю тебе як Земля Сонечко,
Я люблю всю нашу Планету.

Як довго ми не бачились з тобою,
Що не найду я сам собі покою?!
Вимкнутий перемикач самоконтролю:
Я чекаю на зустріч з тобою!

Я мрію подивитись в твої очі:
Вдень чи посеред темної ночі…
Дивитись в твої щирі очі:
Все мрію й мрію серед ночі…

30 вересня 2015р.