Голуб Миру

Василенко Саша
Синьо-жовто-голубий , ти один такий у Світі!
Голуб Миру, ти Святий! А ми, – грішні твої діти…
Сизокрилий птах ти мій, Янгол з білими мечами,
Ти Архангел Гавриїл, пастух Саньтьяго над вівцями…

Ти – оратор, ти – творець, ти – філолог і філософ.
І війні скоро кінець! Право, – наступає голод…
Але ж все буде добре!? Бо всі в Світі – Божі Діти!
Був я якось на святі, – там всі дарують лишень квіти…

В пам’ятні дні і до гробу люди теж квіти несуть:
Пам’ятали, пам’ятають й пам’ятати довго будуть!
Голубе мій сизокрилий, Пташка Віри і Добра,
Відлітай скоріш у вирій, де немає більше зла!
18 вересня 2015р.
P.S. Картирка із Інтернету