***

Моби Дик 3
Я для неї нетверезий,
Хоч того в очах зовсім нема,
То для неї не критерій,
Щоб кохати все до дна.

Намагайся, сподівайся,
Тільки "що?" - питання дня.
Ти приходь, перевдягайся,
Вип'єм терпкого вина.

Не кажи, що ти не п'єш,
Я ж один не буду.
Та і щастя не проп'єш,
І як треба, не забуду.

Посиди хоча б зі мною
В цей холодний літній день,
З неба тягне прохолоду,
Не промерзни, візьми плед.

Знаєш, випить кожен може..
І відсядь ти від вікна.
Цілу ніч пробуду на сторожі,
Лиш не мерзни й не сиди сумна.