Перший сн1г...

Мария Зубрий
Біля ніг моїх лагідно стелиться
Білим пір"ячком - перша метелиця!..

Що ж ти, госте, так рано прийшла?..
І забрала краплини тепла...

Так хотіла тобі я зрадіти,
Та... чекала на "бабине літо"!..

...В теплій хаті стою край вікна...
Ой, далеко від нас ще весна!..

Перший сніг - ранній гість на порозі,
А зима вже на білій дорозі...

Так невчасно... та я вибачаю!..
Заварю із калиною чаю...

Ним зігрію я серце своє...
І сприйматиму все, так, як є!..