Диво

Дарина Полевая
Моє бажання:
Щире кохання,
Осіннє листя зібрати в намисто.
І очі сяють
Бажання, ніжне мають
Руки тримаю-
Серцем зігріваю.
Неначе мрія-
Казкове видіння
Душі моєї- нестерпне тремтіння.