Неповторна ж1нка

Черничная Сказка
А ти лети! Лети, хоч перебиті крила,
Лети, хоч їх скують морози,
Лети, бо без польоту ти безсила,
Лети, хоч очі і туманять сльози.

Гори! Гори і не згорай під вітром!
Даруй тепло, коли зима при владі,
Щоб бути і собі і іншим світлом,
Щоб знайти своє бажання в зорепаді.

Цвіти! Бо ти є неповторна жінка!
Без тебе буде світ на чудеса скупіш.
Бо суне часу невблаганна стрілка,
Що зірве усе окрім афіш.