Октябрь

Лиля Полякова
Октябрь окрыляет
Увядшие листья,
Октябрь окропляет
Опавшие листья,
Октябрь обрывает
Уставшие листья,
Октябрь обвевает
Истлевшие листья.
Октябрь облетает,
И дни, словно листья,
По ветру летают
И ныне, и присно.