Я би тебе, любий, колисала...

Ирина Гончарова1
Я би тебе, любий, колисала,
Я би тебе, любий, залюбила
Аби не було часу замало,
Аби замість ніг були би крила.

Я б до тебе, любий, долітала
Кожен день та може і щоночі.
Аби не було часу замало,
Аби двері відчиняв охоче.

Я би тебе, любий, погубила.
Добре, що живеш ти так далеко,
Добре, що не маю ні вітрил я,
Ані крилець, як отой лелека.