Пiсня. Я землю назавжди покину

Валентина Коц
1. Я землю назавжди покину,
У Вічний Край душой полину.
Туди де Сонечко не гасне,
Життя безболісне прекрасне.

Приспів:
У Височінь, у Височінь
Я чую Голос, який кличе.
У Височінь, у Височінь
Від тимчасового у вічне.
У Височінь, у Височінь,
Земля вже втримати не може.
У Височінь, у Височінь
До Тебе серце лине, Боже!

2. Немає кращой в світі долі,
Як прибувать в Господній волі.
Зів’яне квітка тимчасова,
А в Небесах розквітне нова.

3. Вщухають хвилі вже на морі,
Останні краплі в чаші горя.
Один лиш крок зробити треба
І буде Небо, буде Небо!