Защитники

Нюша Анисимова
Анекдот из Львова
(Украинською мовою)
-"Ой, тату, слава Украини! А вы ради,
  Як наше вийсько тыснэ колорадив?"
-"Гэроям слава! Дужэ радый, сыну.
  Я тэж про тэе чув в новынах."
-"А вчора ще з военкомату
  Доставылы повистку прямо в хату.
  Казалы, вранци щоб явывся
  Для Батькивщины послужывся.
  Я нэ боюся, алэ прошу, тату,
  Мэнэ вид прызову сховаты."
(далее на русском)
-"Сын, собирайся."
-"Я уже готов!"
-"Не медля едем  к бабушке в Ростов!"

3.10.2015