Не дов1ряй...

Черничная Сказка
Не довіряй більше людям,
Не вірь їх брехливим словам.
Не мрій, щоб не плакати потім,
Шепчучи ім'я його по складам.

Не надійся більше на краще -
Ти не повернеш щасливі часи,
Й куртку, щоб руки зігріти
Більше ніколи його не проси.

Ти будеш нещасна. Дуже.
Зате горда й красива.
Просто не надійся на краще -
Ти ніколи не будеш щаслива.