Що не воскресне - те не любов

Черничная Сказка
Тримай мене за руку,
Прошу, крізь гордість благаю,
Не пускай мене, не забудь
До самого неземного раю...
Чи пекла що палає?
Де панують страждання...

"Що не вбиває...
Те не кохання,
Що не воскресне-
Те не любов"-
Як мантру повторюю
Знов і знов.

Я навік загубилася
У правді, почуттях,
Своїх емоціях.
Мною керує страх
Загубити тебе,
Щирість навік убити.
Тримай мене, прошу,
Я боюся щастя згубити.